De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Akkers en De Velden is € 3,627/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Akkers en De Velden
1.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Akkers en De Velden is
21%
De woningprijzen in De Akkers en De Velden zijn het afgelopen jaar toegenomen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Akkers en De Velden.

Als je investeert in een huis in De Akkers en De Velden zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,627 per vierkante meter. Hiermee doet De Akkers en De Velden het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Schiedam. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,416 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Akkers en De Velden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Akkers en De Velden in Schiedam?

Een huis kopen in De Akkers en De Velden is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Akkers en De Velden in Schiedam.

In de wijk De Akkers en De Velden in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,795 mensen per vierkante kilometer en 1,285 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Akkers en De Velden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 635 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.