De gemiddelde prijs per vierkante meter in Eilandenbuurt is € 2,638/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Eilandenbuurt
1.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Eilandenbuurt is
29%
De huizenprijzen in Eilandenbuurt zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Eilandenbuurt.

Als woningbezitter in Eilandenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,638 per vierkante meter. Hiermee doet Eilandenbuurt het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Schiedam. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Eilandenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Eilandenbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Eilandenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Eilandenbuurt in Schiedam.

In de buurt Eilandenbuurt in Schiedam is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 18,427 mensen per vierkante kilometer en 860 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Eilandenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.