De gemiddelde vierkantemeterprijs in Groenoord-Midden is € 3,166/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Groenoord-Midden
4.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Groenoord-Midden is
26%
De prijzen van huizen in Groenoord-Midden zijn het afgelopen jaar gegroeid met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Groenoord-Midden.

Als je een huis koopt in Groenoord-Midden zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,166 per vierkante meter. Hiermee doet Groenoord-Midden het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Schiedam. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Groenoord-Midden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Groenoord-Midden in Schiedam?

Een huis kopen in Groenoord-Midden is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Groenoord-Midden in Schiedam.

In de wijk Groenoord-Midden in Schiedam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,487 inwoners per vierkante kilometer en 2,560 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Groenoord-Midden zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 755 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 25% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.