De gemiddelde vierkantemeterprijs in Groenoord-Zuid is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Groenoord-Zuid is
32%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Groenoord-Zuid.

Als bezitter van een huis in Groenoord-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Groenoord-Zuid het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Schiedam. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Groenoord-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Groenoord-Zuid in Schiedam?

Een huis kopen in Groenoord-Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Groenoord-Zuid in Schiedam.

In de wijk Groenoord-Zuid in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,054 bewoners per vierkante kilometer en 425 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Groenoord-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze diverse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 26% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.