De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kethel-dorp is € 3,683/m²

Gemiddeld is er enorm onderboden in de afgelopen 12 maanden in Kethel-dorp
-14.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Kethel-dorp is
45%
De prijzen van huizen in Kethel-dorp zijn het afgelopen jaar gegroeid met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kethel-dorp.

Als je een huis koopt in Kethel-dorp zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,683 per vierkante meter. Hiermee doet Kethel-dorp het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Schiedam. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,416 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kethel-dorp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kethel-dorp in Schiedam?

Een huis kopen in Kethel-dorp is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kethel-dorp in Schiedam.

In de wijk Kethel-dorp in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,833 inwoners per vierkante kilometer en 290 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kethel-dorp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 5% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.