De gemiddelde prijs per vierkante meter in Noletbuurt is € 3,199/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Noletbuurt
7.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Noletbuurt is
29%
De woningprijzen in Noletbuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Noletbuurt.

Met een woning in Noletbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,199 per vierkante meter. Hiermee doet Noletbuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Schiedam. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Noletbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Noletbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Noletbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Noletbuurt in Schiedam.

In de buurt Noletbuurt in Schiedam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,246 inwoners per vierkante kilometer en 900 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Noletbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 275 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.