De gemiddelde prijs per vierkante meter in Klein Engendaal is € 4,293/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Klein Engendaal
-3.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Klein Engendaal is
21%
De waarde van woningen in Klein Engendaal zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Klein Engendaal.

Als je woningbezitter wordt in Klein Engendaal zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning nam af het afgelopen jaar met -11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,293 per vierkante meter. Hiermee doet Klein Engendaal het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Soest. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Klein Engendaal achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Klein Engendaal in Soest?

Een huis kopen in Klein Engendaal is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Klein Engendaal in Soest.

In de buurt Klein Engendaal in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,720 bewoners per vierkante kilometer en 275 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Klein Engendaal zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.