De gemiddelde vierkantemeterprijs in Wieksloot is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Wieksloot
1.1%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Wieksloot is
25%
De prijzen van huizen in Wieksloot zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Wieksloot.

Als je investeert in een huis in Wieksloot zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Wieksloot het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Soest. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Wieksloot achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Wieksloot in Soest?

Een huis kopen in Wieksloot is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wieksloot in Soest.

In de wijk Wieksloot in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 492 mensen per vierkante kilometer en 65 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Wieksloot zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.