De gemiddelde prijs per vierkante meter in Stadskanaal Noord Centrum is € 2,045/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Stadskanaal Noord Centrum
4.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Stadskanaal Noord Centrum is
25%
De woningwaardes in Stadskanaal Noord Centrum zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Stadskanaal Noord Centrum.

Als je woningbezitter wordt in Stadskanaal Noord Centrum zit je prima. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,045 per vierkante meter. Hiermee doet Stadskanaal Noord Centrum het net zo goed dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Stadskanaal. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,514 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Stadskanaal Noord Centrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Stadskanaal Noord Centrum in Stadskanaal?

Een huis kopen in Stadskanaal Noord Centrum is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stadskanaal Noord Centrum in Stadskanaal.

In de buurt Stadskanaal Noord Centrum in Stadskanaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 459 bewoners per vierkante kilometer en 730 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Stadskanaal Noord Centrum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 230 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Stadskanaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.