De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bedrijventerrein Het Laar is € 5,286/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Bedrijventerrein Het Laar
-5.5%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Bedrijventerrein Het Laar is
20%
De huizenprijzen in Bedrijventerrein Het Laar zijn het afgelopen jaar gestegen met
31.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bedrijventerrein Het Laar.

Als je investeert in een huis in Bedrijventerrein Het Laar zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 31.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,286 per vierkante meter. Hiermee doet Bedrijventerrein Het Laar het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Tilburg. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bedrijventerrein Het Laar voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bedrijventerrein Het Laar in Tilburg?

Een huis kopen in Bedrijventerrein Het Laar is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bedrijventerrein Het Laar in Tilburg.

In de wijk Bedrijventerrein Het Laar in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 165 mensen per vierkante kilometer en 40 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Bedrijventerrein Het Laar zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.