De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bosscheweg is € 5,426/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Bosscheweg
-2.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Bosscheweg is
24%
De woningprijzen in Bosscheweg zijn het afgelopen jaar toegenomen met
46.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bosscheweg.

Met een woning in Bosscheweg zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 46.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,426 per vierkante meter. Hiermee doet Bosscheweg het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Tilburg. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bosscheweg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bosscheweg in Tilburg?

Een huis kopen in Bosscheweg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bosscheweg in Tilburg.

In de buurt Bosscheweg in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 471 inwoners per vierkante kilometer en 80 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Bosscheweg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 5% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.