De gemiddelde prijs per vierkante meter in Stokhasselt is € 2,912/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Stokhasselt
3.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Stokhasselt is
26%
De waarde van woningen in Stokhasselt zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Stokhasselt.

Als je woningbezitter wordt in Stokhasselt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,912 per vierkante meter. Hiermee doet Stokhasselt het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Tilburg. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Stokhasselt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Stokhasselt in Tilburg?

Een huis kopen in Stokhasselt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stokhasselt in Tilburg.

In de buurt Stokhasselt in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,674 bewoners per vierkante kilometer en 3,110 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Stokhasselt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,310 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.