De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bogerd-Vijfhuis is € 3,346/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bogerd-Vijfhuis
3.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Bogerd-Vijfhuis is
28%
De woningwaardes in Bogerd-Vijfhuis zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bogerd-Vijfhuis.

Als je investeert in een huis in Bogerd-Vijfhuis zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,346 per vierkante meter. Hiermee doet Bogerd-Vijfhuis het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Uden. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,407 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bogerd-Vijfhuis voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bogerd-Vijfhuis in Uden?

Een huis kopen in Bogerd-Vijfhuis is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bogerd-Vijfhuis in Uden.

In de wijk Bogerd-Vijfhuis in Uden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,927 mensen per vierkante kilometer en 1,100 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Bogerd-Vijfhuis zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 390 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Uden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.