De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buurtschap Hoeven is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Buurtschap Hoeven is
18%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buurtschap Hoeven.

Als je investeert in een huis in Buurtschap Hoeven zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buurtschap Hoeven het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Uden. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,407 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buurtschap Hoeven achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buurtschap Hoeven in Uden?

Een huis kopen in Buurtschap Hoeven is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buurtschap Hoeven in Uden.

In de wijk Buurtschap Hoeven in Uden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 591 mensen per vierkante kilometer en 85 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buurtschap Hoeven zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Uden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.