De gemiddelde prijs per vierkante meter in Flatwijk is € 3,370/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Flatwijk
3.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Flatwijk is
29%
De woningwaardes in Flatwijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Flatwijk.

Als woningbezitter in Flatwijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,370 per vierkante meter. Hiermee doet Flatwijk het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Uden. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,407 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Flatwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Flatwijk in Uden?

Een huis kopen in Flatwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Flatwijk in Uden.

In de buurt Flatwijk in Uden is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,253 mensen per vierkante kilometer en 590 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Flatwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 27% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Uden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.