De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hoge Akkers is € 4,037/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hoge Akkers
4.1%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Hoge Akkers is
26%
De prijzen van huizen in Hoge Akkers zijn het afgelopen jaar gegroeid met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Hoge Akkers.

Als je investeert in een huis in Hoge Akkers zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,037 per vierkante meter. Hiermee doet Hoge Akkers het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Valkenswaard. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,649 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hoge Akkers voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hoge Akkers in Valkenswaard?

Een huis kopen in Hoge Akkers is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoge Akkers in Valkenswaard.

In de wijk Hoge Akkers in Valkenswaard is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,595 mensen per vierkante kilometer en 1,345 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hoge Akkers zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 460 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Valkenswaard on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.