De gemiddelde vierkantemeterprijs in Schrijverswijk is € 3,880/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Schrijverswijk
4.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Schrijverswijk is
37%
De woningwaardes in Schrijverswijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Schrijverswijk.

Als bezitter van een huis in Schrijverswijk zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,880 per vierkante meter. Hiermee doet Schrijverswijk het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Veenendaal. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Schrijverswijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Schrijverswijk in Veenendaal?

Een huis kopen in Schrijverswijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schrijverswijk in Veenendaal.

In de wijk Schrijverswijk in Veenendaal is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,461 bewoners per vierkante kilometer en 850 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Schrijverswijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.