De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vogelbuurt is € 3,663/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vogelbuurt
3.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vogelbuurt is
25%
De woningwaardes in Vogelbuurt zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Vogelbuurt.

Als bezitter van een huis in Vogelbuurt zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,663 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelbuurt het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Veenendaal. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vogelbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vogelbuurt in Veenendaal?

Een huis kopen in Vogelbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelbuurt in Veenendaal.

In de wijk Vogelbuurt in Veenendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,456 bewoners per vierkante kilometer en 1,090 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vogelbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 475 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.