De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard is € 4,354/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard
7.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard is
34%
De huizenprijzen in Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard zijn het afgelopen jaar gestegen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard.

Als woningbezitter in Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,354 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Veldhoven. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 4,024 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard in Veldhoven?

Een huis kopen in Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard in Veldhoven.

In de buurt Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard in Veldhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 636 mensen per vierkante kilometer en 335 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Scherpenering en Landsaard zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 155 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 24% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 5% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veldhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.