De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zandoerle is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Zandoerle is
25%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zandoerle.

Met een woning in Zandoerle zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Zandoerle het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Veldhoven. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 4,024 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zandoerle achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zandoerle in Veldhoven?

Een huis kopen in Zandoerle is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zandoerle in Veldhoven.

In de buurt Zandoerle in Veldhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 805 inwoners per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Zandoerle zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 4% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veldhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.