Vlaardingen is een stad in de provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Nieuwe Maas. Deze plaats staat bekend om zijn rijke historie en maritieme karakter. In het centrum vind je diverse monumenten, zoals de Grote Kerk en het oude stadhuis. Ook de haven is een bezoek waard, met zijn historische schepen en gezellige terrasjes.

De stad biedt een breed scala aan voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Daarnaast is er veel groen te vinden, zoals het Oranjepark en de Broekpolder. Vlaardingen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, dankzij de nabijheid van snelwegen en een treinstation.

Vanuit een woningperspectief is Vlaardingen een aantrekkelijke keuze. De stad combineert historische charme met moderne voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Bovendien is er een gevarieerd woningaanbod, van karakteristieke panden tot nieuwbouwprojecten. Kortom, een fijne plek om te wonen en te genieten van alles wat deze stad te bieden heeft.

Ontdek de Walter Aankoopservice in Vlaardingen! Onze data-analisten kennen de exacte waarde van elk huis en weten precies hoeveel je moet bieden. Walter helpt je bij elke stap die je moet nemen om jouw droomhuis te kopen. Met onze datagedreven aanpak ben je verzekerd van een slimme en succesvolle aankoop. Laat je verrassen door de kracht van Walter in Vlaardingen en maak jouw woningaankoop een fluitje van een cent. Probeer nu de Walter Aankoopservice en ervaar het gemak van een zorgeloze woningaankoop!

De vastgoedmarkt in Vlaardingen laat een verandering zien in het aantal verkochte woningen: vorig kwartaal werden er 179 huizen verkocht, terwijl dit kwartaal 132 huizen zijn verkocht. De gemiddelde transactieprijs ging van 315.619 euro vorig kwartaal naar 336.902 euro dit kwartaal. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter veranderde van 3.436 euro vorig kwartaal naar 3.333 euro dit kwartaal. De gemiddelde vraagprijs ging van 316.827 euro vorig kwartaal naar 340.734 euro dit kwartaal. De gemiddelde verkoopprijs ligt 1,1% onder de gemiddelde vraagprijs. De gemiddelde WOZ-waarde is gestegen van 243.696 euro in 2022 naar 274.344 euro in 2023.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.