De gemiddelde prijs per vierkante meter in Lage Weide is € 3,215/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Lage Weide
4.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Lage Weide is
32%
De woningwaardes in Lage Weide zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Lage Weide.

Als je woningbezitter wordt in Lage Weide zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,215 per vierkante meter. Hiermee doet Lage Weide het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Vlaardingen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Lage Weide voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Lage Weide in Vlaardingen?

Een huis kopen in Lage Weide is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Lage Weide in Vlaardingen.

In de buurt Lage Weide in Vlaardingen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,385 bewoners per vierkante kilometer en 1,370 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Lage Weide zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 445 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.