De gemiddelde prijs per vierkante meter in Park Holy Noord is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Park Holy Noord is
85%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Park Holy Noord.

Als woningbezitter in Park Holy Noord zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Park Holy Noord het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Vlaardingen. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Park Holy Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Park Holy Noord in Vlaardingen?

Een huis kopen in Park Holy Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Park Holy Noord in Vlaardingen.

In de buurt Park Holy Noord in Vlaardingen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,630 mensen per vierkante kilometer en 110 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Park Holy Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 3% tussen de 15 tot 25 jaar en 3% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.