De gemiddelde prijs per vierkante meter in Loonsebaan is € 5,545/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Loonsebaan
8.6%
Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Loonsebaan is
25%
De huizenprijzen in Loonsebaan zijn het afgelopen jaar gestegen met
19.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Loonsebaan.

Als je woningbezitter wordt in Loonsebaan zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 19.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,545 per vierkante meter. Hiermee doet Loonsebaan het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Vught. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,437 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Loonsebaan voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Loonsebaan in Vught?

Een huis kopen in Loonsebaan is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Loonsebaan in Vught.

In de buurt Loonsebaan in Vught is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,908 bewoners per vierkante kilometer en 395 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Loonsebaan zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vught on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.