De lokale woningmarkt in Verspreide huizen.

Als woningbezitter in Verspreide huizen zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Waalre. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,991 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen in Waalre?

Een huis kopen in Verspreide huizen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen in Waalre.

In de buurt Verspreide huizen in Waalre is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 30 mensen per vierkante kilometer en 190 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 75 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Waalre on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.