De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Hoef is € 3,431/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Hoef
0.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Hoef is
25%
De woningwaardes in De Hoef zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Hoef.

Met een woning in De Hoef zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,431 per vierkante meter. Hiermee doet De Hoef het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Waalwijk. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,406 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Hoef achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Hoef in Waalwijk?

Een huis kopen in De Hoef is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Hoef in Waalwijk.

In de buurt De Hoef in Waalwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,958 inwoners per vierkante kilometer en 960 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Hoef zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 320 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Waalwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.