De gemiddelde prijs per vierkante meter in Centrum is € 3,496/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Centrum
5.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Centrum is
33%
De woningwaardes in Centrum zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Centrum.

Met een woning in Centrum zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,496 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Waddinxveen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,694 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Centrum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Centrum in Waddinxveen?

Een huis kopen in Centrum is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum in Waddinxveen.

In de buurt Centrum in Waddinxveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,276 inwoners per vierkante kilometer en 700 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Centrum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Waddinxveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.