De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag is € 5,324/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag
-3.5%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag is
23%
De woningwaardes in Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,324 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Wassenaar. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,926 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag in Wassenaar?

Een huis kopen in Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag in Wassenaar.

In de wijk Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 69 inwoners per vierkante kilometer en 225 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Duinrell Wassenaarse Slag zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 22% tussen de 25 tot 45 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.