De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied is € 5,261/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied
2.1%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied is
23%
De prijzen van woningen in Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied.

Als woningbezitter in Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning nam af het afgelopen jaar met -12.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,261 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Wassenaar. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,938 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied in Wassenaar?

Een huis kopen in Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied in Wassenaar.

In de buurt Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 46 mensen per vierkante kilometer en 150 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.