De gemiddelde vierkantemeterprijs in Groenewoud-Noord is € 2,878/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Groenewoud-Noord
4.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Groenewoud-Noord is
30%
De woningprijzen in Groenewoud-Noord zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Groenewoud-Noord.

Als je investeert in een huis in Groenewoud-Noord zit je prima. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,878 per vierkante meter. Hiermee doet Groenewoud-Noord het net zo goed dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Weert. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Groenewoud-Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Groenewoud-Noord in Weert?

Een huis kopen in Groenewoud-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Groenewoud-Noord in Weert.

In de wijk Groenewoud-Noord in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,849 mensen per vierkante kilometer en 955 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Groenewoud-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.