De gemiddelde prijs per vierkante meter in Woudenberg-Oost is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Woudenberg-Oost
-2.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Woudenberg-Oost is
27%
De waarde van woningen in Woudenberg-Oost zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Woudenberg-Oost.

Als je woningbezitter wordt in Woudenberg-Oost zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Woudenberg-Oost het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Woudenberg. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,062 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Woudenberg-Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Woudenberg-Oost in Woudenberg?

Een huis kopen in Woudenberg-Oost is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Woudenberg-Oost in Woudenberg.

In de buurt Woudenberg-Oost in Woudenberg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 395 bewoners per vierkante kilometer en 90 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Woudenberg-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Woudenberg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.