De gemiddelde prijs per vierkante meter in Driebergseweg is € 4,064/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Driebergseweg
1.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Driebergseweg is
52%
De waarde van woningen in Driebergseweg zijn het afgelopen jaar gezakt met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Driebergseweg.

Als je woningbezitter wordt in Driebergseweg zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning zakte het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,064 per vierkante meter. Hiermee doet Driebergseweg het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Zeist. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Driebergseweg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Driebergseweg in Zeist?

Een huis kopen in Driebergseweg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Driebergseweg in Zeist.

In de buurt Driebergseweg in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 257 bewoners per vierkante kilometer en 215 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Driebergseweg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.