De gemiddelde prijs per vierkante meter in Station NS is € 4,852/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Station NS
28.7%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Station NS is
30%
De waarde van woningen in Station NS zijn het afgelopen jaar opgelopen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Station NS.

Als je woningbezitter wordt in Station NS zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,852 per vierkante meter. Hiermee doet Station NS het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Zeist. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Station NS voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Station NS in Zeist?

Een huis kopen in Station NS is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Station NS in Zeist.

In de buurt Station NS in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 517 bewoners per vierkante kilometer en 45 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Station NS zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 25% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.