De gemiddelde prijs per vierkante meter in Utrechtseweg is € 5,680/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Utrechtseweg
1.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Utrechtseweg is
21%
De woningprijzen in Utrechtseweg zijn het afgelopen jaar toegenomen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Utrechtseweg.

Als woningbezitter in Utrechtseweg zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,680 per vierkante meter. Hiermee doet Utrechtseweg het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zeist. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Utrechtseweg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Utrechtseweg in Zeist?

Een huis kopen in Utrechtseweg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Utrechtseweg in Zeist.

In de buurt Utrechtseweg in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,098 mensen per vierkante kilometer en 410 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Utrechtseweg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 19% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.