De gemiddelde prijs per vierkante meter in Lansinghage c.a. is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Lansinghage c.a.
3.6%
Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Lansinghage c.a. is
18%
De huizenprijzen in Lansinghage c.a. zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Lansinghage c.a..

Met een woning in Lansinghage c.a. zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Lansinghage c.a. het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zoetermeer. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,745 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Lansinghage c.a. achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Lansinghage c.a. in Zoetermeer?

Een huis kopen in Lansinghage c.a. is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Lansinghage c.a. in Zoetermeer.

In de buurt Lansinghage c.a. in Zoetermeer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 62 inwoners per vierkante kilometer en 35 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Lansinghage c.a. zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 25 tot 45 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zoetermeer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.