De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vespreide huizen Leesten is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vespreide huizen Leesten is
30%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vespreide huizen Leesten.

Met een woning in Vespreide huizen Leesten zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Vespreide huizen Leesten het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zutphen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vespreide huizen Leesten achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vespreide huizen Leesten in Zutphen?

Een huis kopen in Vespreide huizen Leesten is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vespreide huizen Leesten in Zutphen.

In de buurt Vespreide huizen Leesten in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 74 inwoners per vierkante kilometer en 125 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Vespreide huizen Leesten zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.