De gemiddelde vierkantemeterprijs in Warnsveldsewegkwartier-Zuid is € 3,372/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Warnsveldsewegkwartier-Zuid
5.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Warnsveldsewegkwartier-Zuid is
32%
De waarde van huizen in Warnsveldsewegkwartier-Zuid zijn het afgelopen jaar opgelopen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Warnsveldsewegkwartier-Zuid.

Als bezitter van een huis in Warnsveldsewegkwartier-Zuid zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,372 per vierkante meter. Hiermee doet Warnsveldsewegkwartier-Zuid het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Zutphen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Warnsveldsewegkwartier-Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Warnsveldsewegkwartier-Zuid in Zutphen?

Een huis kopen in Warnsveldsewegkwartier-Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Warnsveldsewegkwartier-Zuid in Zutphen.

In de wijk Warnsveldsewegkwartier-Zuid in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,476 bewoners per vierkante kilometer en 880 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Warnsveldsewegkwartier-Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 210 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.