De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zeeheldenbuurt is € 3,135/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zeeheldenbuurt
5.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zeeheldenbuurt is
25%
De huizenprijzen in Zeeheldenbuurt zijn het afgelopen jaar gestegen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Zeeheldenbuurt.

Als bezitter van een huis in Zeeheldenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,135 per vierkante meter. Hiermee doet Zeeheldenbuurt het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zutphen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zeeheldenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zeeheldenbuurt in Zutphen?

Een huis kopen in Zeeheldenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zeeheldenbuurt in Zutphen.

In de wijk Zeeheldenbuurt in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,988 bewoners per vierkante kilometer en 670 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Zeeheldenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.