Culemborg

Culemborg is een gemeente in de provincie Gelderland en heeft een oppervlakte van 31,14km².

De woningmarkt in Culemborg

In Culemborg zijn het afgelopen kwartaal 69 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 102 huizen. Dit is een daling van 32,4% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Culemborg € 308.703 vergeleken met € 306.662 het kwartaal van het jaar daarvoor De gemiddelde vraagprijs is daarmee 0,7% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.626 vergeleken met € 2.483 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Plaatsen binnen gemeente
 
Omliggende gemeenten

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Culemborg 5,2% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 21 dagen te koop tegenover 25 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Culemborg? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

WOZ waarde voor
Culemborg van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Culemborg is in 2020 € 278.256. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 234.633. Dit is een stijging van 18,6%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Culemborg? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Culemborg.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Culemborg.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Culemborg en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Culemborg met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Culemborg? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Culemborg kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Culemborg in 2020 is € 278.256. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Culemborg? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Culemborg of over elke woning in Culemborg. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Culemborg met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Culemborg en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Culemborg het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Culemborg.