Hoeksche Waard

Hoeksche Waard is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een oppervlakte van 323,69km².

De woningmarkt in Hoeksche Waard

Gemiddeld stonden huizen daar 26 dagen te koop tegenover 33 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

In Hoeksche Waard zijn het afgelopen kwartaal 142 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 233 huizen. Dit is een daling van 39,1% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Hoeksche Waard € 382.433 vergeleken met € 330.989 het kwartaal van het jaar daarvoor De gemiddelde vraagprijs is daarmee 15,5% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 3.006 vergeleken met € 2.661 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Hoeksche Waard 0,8% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Hoeksche Waard? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.

Iedereen verdient een fijn thuis.

Een goede koop is niet meer alleen voor de experts. Gewapend met de inzichten van Walter Alles-in-1 wordt een huis kopen een eitje.

Gewone mensen

Wij zijn geen traditionele makelaars. Bij Walter werken gewone mensen die net zo gefrustreerd raakten tijdens de huizenjacht als jij. En dat is precies wat we willen veranderen.

Eerlijke prijs

Alle diensten van Walter zijn beschikbaar voor een vast bedrag. Hierdoor hebben we geen belang bij een hoge koopsom en blijven onze prijzen eerlijk en doorzichtig.

Duidelijke taal

Een huis kopen is al ingewikkeld genoeg. Wij maken het een stuk simpeler door grote datasets inzichtelijk te maken, zonder gladde praatjes of moeilijk jargon.

Je huizenjacht huiswerk

Benieuwd naar de kracht van onze data?

Onderbouw je onderbuikgevoel met het objectieve advies van Walter. Zonder gladde praatjes of verborgen agenda's.

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Hoeksche Waard.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Hoeksche Waard en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Hoeksche Waard met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Hoeksche Waard? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Hoeksche Waard kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Hoeksche Waard in 2020 is € 264.678. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Hoeksche Waard? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Hoeksche Waard of over elke woning in Hoeksche Waard. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Hoeksche Waard met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Hoeksche Waard en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Hoeksche Waard het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Hoeksche Waard.