Zundert

Zundert is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en heeft een oppervlakte van 121,21km².

De woningmarkt in Zundert

In Zundert zijn het afgelopen kwartaal 61 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 56 huizen. Dit is een stijging van 8,9% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Zundert € 417.730 vergeleken met € 356.295 het kwartaal van het jaar daarvoor De gemiddelde vraagprijs is daarmee 17,2% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.839 vergeleken met € 2.597 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Plaatsen binnen gemeente
 
Omliggende gemeenten

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Zundert 0,6% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 30 dagen te koop tegenover 38 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Zundert? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

WOZ waarde voor
Zundert van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Zundert is in 2020 € 305.328. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 287.432. Dit is een stijging van 6,2%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Zundert? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Zundert.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Zundert.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Zundert en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Zundert met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Zundert? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Zundert kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Zundert in 2020 is € 305.328. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Zundert? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Zundert of over elke woning in Zundert. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Zundert met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Zundert en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Zundert het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Zundert.