Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Acaciastraat 16.
Acaciastraat 16
5038HETilburg

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
5038HE, Tilburg
Type
eengezinswoning
Wonen
152m²
Geschatte waarde
€ 490.000 – € 556.000
Dit typische en ruime hoekhuis staat in de levendige wijk Noordhoek in Tilburg. De woning is gebouwd in 1927. Deze woning komt met een vrijstaande stenen berging en is uitgerust met dakisolatie, dubbel glas en vloerisolatie. Dit hoekhuis is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als je een woning koopt in Noordhoek moet je opletten. De prijs van een woning in de wijk is minder snel gegroeid dan in de rest van Tilburg. Het afgelopen kwartaal zijn er 16 woningen verkocht in Noordhoek. Woningen in Noordhoek staan over het algemeen 21 dagen te koop, dus als woningzoeker moet je snel zijn.
Qua inwoners van Noordhoek zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Noordhoek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 425 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Noordhoek wordt gemiddeld met 3% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Acaciastraat 16152m²-Bekijk koopsom →
Bredaseweg 197138m² · (14 m² kleiner)€ 589.000Bekijk koopsom →
Vincentiuspad 2178m² · (26 m² groter)€ 650.000Bekijk koopsom →
Sint Ceciliastraat 53124m² · (28 m² kleiner)€ 305.000Bekijk koopsom →
Bredaseweg 159178m² · (26 m² groter)€ 575.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Acaciastraat 16 in Tilburg écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Acaciastraat 16? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Acaciastraat 16, Tilburg

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Acaciastraat 16, Tilburg.
Bredaseweg 197
5038ND0,61km afstand
Verkoopdatum
1 dec 2020
Woonoppervlak
138(14 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 589.000·€ 4.268/m²
Vincentiuspad 2
5038SL0,50km afstand
Verkoopdatum
28 mei 2020
Woonoppervlak
178(26 m² groter)
Vraagprijs
€ 650.000·€ 3.651/m²
Sint Ceciliastraat 53
Verkoopdatum
2 sep 2020
Woonoppervlak
124(28 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 305.000·€ 2.459/m²
Bredaseweg 159
5038ND0,54km afstand
Verkoopdatum
19 feb 2021
Woonoppervlak
178(26 m² groter)
Vraagprijs
€ 575.000·€ 3.230/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Acaciastraat 16
5038HETilburg

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Acaciastraat 16, 5038HE, Tilburg

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Acaciastraat 16, 5038HE, Tilburg

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Acaciastraat 16, 5038HE, Tilburg

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overAcaciastraat 16.

1927

Bouwjaar

152

Wonen

3

Woonlagen

4

Kamers

74

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Acaciastraat 16, Tilburg

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei feiten over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze feiten, waardoor je met meer zelfvertrouwen een droomhuis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle feiten die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus afsluiten via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten staan Acaciastraat 16 niet te koop. Dat betekent dat je dit hoekhuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen droomhuis in Tilburg wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Noordhoek die wel te koop staan.

  Zodra je het hoekhuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle feiten op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen in Noordhoek, Tilburg of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen feiten over het Acaciastraat 16, maar ook over de buurt. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Tilburg.

  Als je de precieze feiten wil weten over hoe Noordhoek het doet vergeleken met Tilburg, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Noordhoek, Tilburg of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Acaciastraat 16 geeft je de belangrijkste feiten die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle feiten over dit hoekhuis en de trends in de wijk Noordhoek kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de feiten van Acaciastraat 16. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Noordhoek, Tilburg of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Noordhoek
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Noordhoek
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Acaciastraat 16 (+ € 14,95)
 • Absoluut. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Acaciastraat 16 in Tilburg.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Noordhoek, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van vergelijkbare panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Acaciastraat 16 in Tilburg je nieuwe droomhuis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Tilburg.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Acaciastraat 16, Tilburg
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ vergelijkbare panden in Noordhoek
  • Analyse van het biedgedrag in Noordhoek, Tilburg
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer feiten over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Acaciastraat 16 in Tilburg door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.