Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Bosschendijk 31.
Bosschendijk 31
4731DAOudenbosch

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
4731DA, Oudenbosch
Type
eengezinswoning
Wonen
104m²
Geschatte waarde
€ 213.000 – € 243.000
Dit karakteristieke en riante rijtjeshuis staat in de landelijke buurt Pagnevaart in Oudenbosch. Het huis is opgeleverd in 1910. Dit huis komt met een aangebouwde houten berging, heeft een plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en is uitgerust met dubbel glas. Dit rijtjeshuis is in 2021 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als je woningbezitter wordt in Pagnevaart zit je goed. De prijs van een huis in de buurt is sneller gegroeid dan in heel Oudenbosch. Het vorige kwartaal zijn er 8 huizen verkocht in Pagnevaart. Huizen in Pagnevaart zijn gemiddeld 29 dagen op de markt, dus als huizenkoper moet je snel zijn.
Qua bewoners van Pagnevaart zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Pagnevaart zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 295 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Pagnevaart wordt gemiddeld met 1% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Bosschendijk 31104m²-Bekijk koopsom →
Bosschendijk 33102m² · (2 m² kleiner)€ 185.000Bekijk koopsom →
Molenstraat 3983m² · (21 m² kleiner)€ 169.000Bekijk koopsom →
Groene Woud 7082m² · (22 m² kleiner)€ 193.500Bekijk koopsom →
Stoofstraat 498m² · (6 m² kleiner)€ 175.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Bosschendijk 31 in Oudenbosch écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Bosschendijk 31? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Bosschendijk 31, Oudenbosch

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Bosschendijk 31, Oudenbosch.
Bosschendijk 33
4731DA0,00km afstand
Verkoopdatum
2 feb 2021
Woonoppervlak
102(2 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 185.000·€ 1.813/m²
Molenstraat 39
4731HB0,86km afstand
Verkoopdatum
21 okt 2020
Woonoppervlak
83(21 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 169.000·€ 2.036/m²
Groene Woud 70
4731TN0,61km afstand
Verkoopdatum
30 sep 2020
Woonoppervlak
82(22 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 193.500·€ 2.359/m²
Stoofstraat 4
4731HX0,64km afstand
Verkoopdatum
1 jul 2020
Woonoppervlak
98(6 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 175.000·€ 1.785/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Bosschendijk 31
4731DAOudenbosch

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Bosschendijk 31, 4731DA, Oudenbosch

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Bosschendijk 31, 4731DA, Oudenbosch

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Bosschendijk 31, 4731DA, Oudenbosch

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overBosschendijk 31.

1910

Bouwjaar

104

Wonen

2

Woonlagen

4

Kamers

204

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Bosschendijk 31, Oudenbosch

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente informatie op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten zijn Bosschendijk 31 niet op de markt. Dat betekent dat je dit rijtjeshuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen volgende huis in Oudenbosch wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte huizen in Pagnevaart die wel op de markt zijn.

  Zodra je het rijtjeshuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle informatie verzameld met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen in Pagnevaart, Oudenbosch of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het Bosschendijk 31, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Oudenbosch.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe Pagnevaart het doet vergeleken met Oudenbosch, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Pagnevaart, Oudenbosch of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Bosschendijk 31 geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over dit rijtjeshuis en de trends in de buurt Pagnevaart kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van Bosschendijk 31. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Pagnevaart, Oudenbosch of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Pagnevaart
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Pagnevaart
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Bosschendijk 31 (+ € 14,95)
 • Absoluut. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Bosschendijk 31 in Oudenbosch.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Pagnevaart, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Bosschendijk 31 in Oudenbosch je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit rijtjeshuis in Oudenbosch.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Bosschendijk 31, Oudenbosch
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in Pagnevaart
  • Analyse van het biedgedrag in Pagnevaart, Oudenbosch
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer informatie over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Bosschendijk 31 in Oudenbosch door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.