Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Gerrit Rietveldsingel 155.
Gerrit Rietveldsingel 155
1112ZBDiemen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
1112ZB, Diemen
Type
appartement
Wonen
71m²
Geschatte waarde
€ 411.000 – € 442.000
Vraagprijs
€ 399.000
Dit opmerkelijke en behaaglijke appartement staat in de levendige buurt Holland Park in Diemen. Het huis is opgeleverd in 2018. Dit huis komt met een box en is uitgerust met volledige isolatie.
Als woningbezitter in Holland Park moet je opletten. De woningwaarde in de buurt is minder snel omhoog gegaan dan in heel Diemen. Het voorgaande kwartaal zijn er 10 huizen verkocht in Holland Park. Huizen in Holland Park zijn rond de 26 dagen op de markt, dus als woningkoper moet je snel zijn.
Qua mensen van Holland Park zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Holland Park zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 160 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Holland Park wordt gemiddeld met 4% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Gerrit Rietveldsingel 15571m²€ 399.000Bekijk koopsom →
Gerrit Rietveldsingel 8971m² · € 397.500Bekijk koopsom →
Gerrit Rietveldsingel 8384m² · (13 m² groter)€ 475.000Bekijk koopsom →
Piet Mondriaansingel 26782m² · (11 m² groter)€ 425.000Bekijk koopsom →
Bart van der Leckhof 7262m² · (9 m² kleiner)€ 350.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Gerrit Rietveldsingel 155 in Diemen écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Gerrit Rietveldsingel 155? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Gerrit Rietveldsingel 155, Diemen

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Gerrit Rietveldsingel 155, Diemen.
Gerrit Rietveldsingel 89
Verkoopdatum
25 feb 2021
Woonoppervlak
71
Vraagprijs
€ 397.500·€ 5.598/m²
Gerrit Rietveldsingel 83
Verkoopdatum
6 mei 2020
Woonoppervlak
84(13 m² groter)
Vraagprijs
€ 475.000·€ 5.654/m²
Piet Mondriaansingel 267
Verkoopdatum
6 mei 2020
Woonoppervlak
82(11 m² groter)
Vraagprijs
€ 425.000·€ 5.182/m²
Bart van der Leckhof 72
Verkoopdatum
22 jan 2021
Woonoppervlak
62(9 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 350.000·€ 5.645/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Gerrit Rietveldsingel 155
1112ZBDiemen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Gerrit Rietveldsingel 155, 1112ZB, Diemen

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Gerrit Rietveldsingel 155, 1112ZB, Diemen

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Gerrit Rietveldsingel 155, 1112ZB, Diemen

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overGerrit Rietveldsingel 155.

2018

Bouwjaar

71

Wonen

1

Woonlagen

2

Kamers

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Gerrit Rietveldsingel 155, Diemen

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei gegevens over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente gegevens op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze gegevens, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle gegevens die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus nemen via je account pagina. Lees meer ->

 • Yes! Gerrit Rietveldsingel 155 zijn sinds 4 mei 2021 op de markt. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op dit appartement. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen volgende huis in Diemen kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer gegevens weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk verzameld voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van Gerrit Rietveldsingel 155, waar je makkelijk alle gegevens kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen gegevens over het Gerrit Rietveldsingel 155, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Diemen.

  Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Holland Park het doet vergeleken met Diemen, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Holland Park, Diemen of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Gerrit Rietveldsingel 155 geeft je de belangrijkste gegevens die makelaars hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle gegevens over dit appartement en de trends in de buurt Holland Park kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de gegevens van Gerrit Rietveldsingel 155. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Holland Park, Diemen of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Holland Park
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Holland Park
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Gerrit Rietveldsingel 155 (+ € 14,95)
 • Natuurlijk. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Gerrit Rietveldsingel 155 in Diemen.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Holland Park, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van recent verkochte woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Gerrit Rietveldsingel 155 in Diemen je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit appartement in Diemen.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Gerrit Rietveldsingel 155, Diemen
  • Exacte transactieprijzen van 100+ recent verkochte woningen in Holland Park
  • Analyse van het biedgedrag in Holland Park, Diemen
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer gegevens over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Gerrit Rietveldsingel 155 in Diemen door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.