Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Hoge Weije 5.
Hoge Weije 5
3191SLHoogvliet Rotterdam

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3191SL, Hoogvliet Rotterdam
Type
appartement
Wonen
81m²
Geschatte waarde
€ 212.000 – € 234.000
Deze fraaie en gezellige benedenwoning staat in de landelijke buurt Hoogvliet Zuid in Hoogvliet Rotterdam. Het huis is opgeleverd in 1980. Dit huis komt met een vrijstaande stenen berging, heeft een plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en is uitgerust met dubbel glas en hr-glas. Deze benedenwoning is in 2020 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Met een huis in Hoogvliet Zuid zit je prima. De huizenprijs in de buurt is net zo snel gestegen als in heel Hoogvliet Rotterdam. Het afgelopen kwartaal zijn er 61 huizen verkocht in Hoogvliet Zuid. Huizen in Hoogvliet Zuid zijn over het algemeen 34 dagen op de markt, dus als huizenjager moet je snel zijn.
Qua inwoners van Hoogvliet Zuid zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Hoogvliet Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 3.470 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Hoogvliet Zuid wordt gemiddeld met 2% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Hoge Weije 581m²-Bekijk koopsom →
Hoge Weije 3780m² · (1 m² kleiner)€ 175.000Bekijk koopsom →
Hoge Weije 13674m² · (7 m² kleiner)€ 189.500Bekijk koopsom →
Bijster 6377m² · (4 m² kleiner)€ 175.000Bekijk koopsom →
Aveling 69-B92m² · (11 m² groter)€ 199.500Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Hoge Weije 5 in Hoogvliet Rotterdam écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Hoge Weije 5? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Hoge Weije 5, Hoogvliet Rotterdam

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Hoge Weije 5, Hoogvliet Rotterdam.
Hoge Weije 37
3191SL0,05km afstand
Verkoopdatum
10 sep 2020
Woonoppervlak
80(1 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 175.000·€ 2.187/m²
Hoge Weije 136
3191SK0,15km afstand
Verkoopdatum
23 okt 2020
Woonoppervlak
74(7 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 189.500·€ 2.560/m²
Bijster 63
3191SB0,08km afstand
Verkoopdatum
29 jan 2021
Woonoppervlak
77(4 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 175.000·€ 2.272/m²
Aveling 69-B
3193LD1,19km afstand
Verkoopdatum
12 nov 2020
Woonoppervlak
92(11 m² groter)
Vraagprijs
€ 199.500·€ 2.168/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Hoge Weije 5
3191SLHoogvliet Rotterdam

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Hoge Weije 5, 3191SL, Hoogvliet Rotterdam

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Hoge Weije 5, 3191SL, Hoogvliet Rotterdam

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Hoge Weije 5, 3191SL, Hoogvliet Rotterdam

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overHoge Weije 5.

1980

Bouwjaar

81

Wonen

2

Woonlagen

2

Kamers

36

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Hoge Weije 5, Hoogvliet Rotterdam

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente data op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle data die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aanschaffen via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten zijn Hoge Weije 5 niet op de markt. Dat betekent dat je deze benedenwoning op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen volgende huis in Hoogvliet Rotterdam wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte panden in Hoogvliet Zuid die wel op de markt zijn.

  Zodra je de benedenwoning van je dromen hebt gevonden, check dan alle data verzameld met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen in Hoogvliet Zuid, Hoogvliet Rotterdam of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het Hoge Weije 5, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Hoogvliet Rotterdam.

  Als je de precieze data wil weten over hoe Hoogvliet Zuid het doet vergeleken met Hoogvliet Rotterdam, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Hoogvliet Zuid, Hoogvliet Rotterdam of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Hoge Weije 5 geeft je de belangrijkste data die experts hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle data over deze benedenwoning en de trends in de buurt Hoogvliet Zuid kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de data van Hoge Weije 5. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Hoogvliet Zuid, Hoogvliet Rotterdam of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Hoogvliet Zuid
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Hoogvliet Zuid
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Hoge Weije 5 (+ € 14,95)
 • Ja. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Hoge Weije 5 in Hoogvliet Rotterdam.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Hoogvliet Zuid, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van recent verkochte panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Hoge Weije 5 in Hoogvliet Rotterdam je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor deze benedenwoning in Hoogvliet Rotterdam.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Hoge Weije 5, Hoogvliet Rotterdam
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ recent verkochte panden in Hoogvliet Zuid
  • Analyse van het biedgedrag in Hoogvliet Zuid, Hoogvliet Rotterdam
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer data over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Hoge Weije 5 in Hoogvliet Rotterdam door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.