Ontdek zélf wat Kraanvogel 6 waard is.

Goed om te weten: In Etten-Leur Midden woongebied zijn het afgelopen jaar 94 huizen verkocht, waarvan 39 boven de vraagprijs.
Hallo daar, dit kun je verwachten:
 • Alle markttrends verzameld in één rapport
 • De actuele woningwaarde volgens Walter
 • Recente transacties in de buurt
 • Direct online leverbaar
Bestel woningrapport
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Walter berekent voor hoeveel je Kraanvogel 6 veilig kan verbouwen. Zo weet je zeker dat je die marmeren badkamer terug verdient.

Geschatte prijs per m² na verbouwing
€ 3.109/m²
Gebaseerd op 20 transacties in het afgelopen jaar
Prijs per m² in gemiddelde staat
€ 2.584/m²
Huidige marktwaarde: € 354.000
Opknapbudget
€ 72.000
Je kan de 137m² woonoppervlakte verbouwen voor € 526 per m².

Alle belangrijke info op een presenteerblaadje. Dit zijn de meest opvallende transacties in Etten-Leur Midden woongebied van het afgelopen jaar.

Meest vergelijkbaar.
Soort zoekt soort. Dit huis lijkt het meest op de woning waar je naar kijkt.
Roerdomp 170
Roerdomp 170
68% match
Roerdomp 170
4872PP Etten-Leur
De opknapper.
De ruwe diamant. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Wintertaling 55
Wintertaling 55
±5% onder de vraagprijs
Wintertaling 55
4872RL Etten-Leur
Ultieme luxe.
De parel van de buurt. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Wielewaal 38
Wielewaal 38
56% match
Wielewaal 38
4872RK Etten-Leur
Je persoonlijke aankoopmakelaar kan je adviseren over het juiste bod op je nieuwe huis.
 • Loop door de feiten met een Walter data analist
 • Hulp bij het juiste bod opstellen
 • Een onderbouwde biedingstrategie
 • Exacte transactieprijzen van vergelijkbare huizen
 • Analyse van het biedgedrag in de buurt
 • Wij helpen totdat je een huis gekocht hebt

On-demand advies over het beste bod.

Laat je niet gek maken bij het uitbrengen van een bod. Loop door de voor- en nadelen van een huis met een Walter data analist. Ontvang een gedetailleerd overzicht van alle belangrijke kenmerken van het huis en de buurt. Beslis zelf hoeveel kans je wil maken aan de hand van onze drie biedingstrategieën.

Een huis kopen wordt simpel. Walter geeft je binnen seconden een duidelijke onderbouwing van de waarde. Alles op één plek. Direct beschikbaar.

 1. De prijsontwikkeling in de afgelopen 10 jaar.
 2. Woningwaarde per staat van onderhoud.
 3. Alles over recent verkochte huizen.
Vergelijkbare huizen.
Krijg alle inside info over 20 vergelijkbare huizen die in het afgelopen jaar zijn verkocht.
Lokale markttrends.
Weet dat er in Etten-Leur gemiddeld 1% onder de vraagprijs wordt geboden.
De Funda historie.
Staan huizen in Etten-Leur Midden woongebied korter op de markt dan 23 dagen gemiddeld in Nederland?
Inzicht in de waarde.
De WOZ-waarde van deze eengezinswoning is met 16% toegenomen sinds 2015.

9 van de 10 mensen die een huis kopen met Walter raden ons aan.

De gekte op de huizenmarkt kan je zoektocht heel moeilijk maken. Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan. Wat ons heel erg hielp was de hulp van de makelaar in combinatie met alle kennis van Walter Living."
Kocht haar huis met Walter inAmsterdam, NL
Met Walter was het voor ons meteen raak. Het lijkt lastig om puur te vertrouwen op data en op basis daarvan een beslissing te maken. Toch hadden we binnen twee uur een biedingstrategie in handen en een dag later het winnende bod. Walter is supersnel."
Kocht zijn huis met Walter inUtrecht, NL

Kijk achter de voordeur bij elke woning.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Blijf niet zitten met vragen. Walter geeft antwoord.
 • Helaas! Voor zover wij weten staat Kraanvogel 6 niet te koop. Dat betekent dat je deze eengezinswoning op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen huis in Etten-Leur wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Etten-Leur Midden woongebied die wel op de markt zijn.

  Zodra je deze eengezinswoning van je dromen hebt gevonden, check dan alle feiten op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen in Etten-Leur Midden woongebied, Etten-Leur of zelfs heel Nederland voor € 4,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het Kraanvogel 6, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt worden verkocht en dat dit meer is dan de markttrends in Etten-Leur.

  Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Etten-Leur Midden woongebied het doet, vergeleken met Etten-Leur, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen die te koop staan in Etten-Leur Midden woongebied, Etten-Leur of zelfs heel Nederland voor € 4,99 per maand.

 • Het Walter Plus rapport van Kraanvogel 6 geeft je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van dit huis, waarin je makkelijk alle gegevens over deze eengezinswoning en de trends in Etten-Leur Midden woongebied kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen Kraanvogel 6. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen die te koop staan in Etten-Leur Midden woongebied, Etten-Leur of zelfs heel Nederland. Maak zoveel rapporten aan als je wil voor € 4,99 per maand. Eerst zien, dan geloven? Koop dan een enkel rapport en krijg toegang tot al onze data voor € 0,99.

  Walter Plus bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Etten-Leur Midden woongebied
  • Verkoopprijzen en WOZ waarden van referentiepanden in Etten-Leur Midden woongebied
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Kraanvogel 6 voor kostprijs
 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

  Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Ja. Walter Offer is ontworpen om je te helpen een winnend bod uit te brengen. We je graag met het bieden op Kraanvogel 6, Etten-Leur.

  Walter Offer bevat een gedetailleerd rapport met alle belangrijke factoren voor deze eengezinswoning. Een Walter-data-analist leidt je door het biedgedrag in Etten-Leur Midden woongebied, hoeveel mensen bieden boven de vraagprijs, de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen en drie biedstrategieën met gegevens. Elke strategie laat u precies zien hoeveel kans u heeft om Kraanvogel 6 winnen.

  We geven je advies op basis van je voorkeuren. Als je echt verliefd bent op Kraanvogel 6, raden we je aan all-in te gaan. Het aan jou om te beslissen wat je wilt aanbieden op Kraanvogel 6.

  Kortom, met Walter Offer wordt je door de feiten geleid door een Walter data-analist:

  • Help bij het maken van het perfecte aanbod
  • Een op gegevens gebaseerde aanbiedingsstrategie voor Kraanvogel 6, Etten-Leur
  • Exacte transactieprijzen van vergelijkbare woningen in Etten-Leur Midden woongebied
  • Analyse van biedgedrag in Etten-Leur Midden woongebied
  • Help totdat je een huis koopt

  Wilt je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Offer

 • De WOZ-waarde voor Kraanvogel 6, Etten-Leur was € 308.000 in 2019. Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Kraanvogel 6 in Etten-Leur door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot all onze gedetailleerde woningrapporten voor € 4,99 per maand.