Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Leeuwenburg 27.
Leeuwenburg 27
3401HVIJsselstein

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3401HV, IJsselstein
Type
eengezinswoning
Wonen
187m²
Geschatte waarde
€ 658.000 – € 746.000
Deze opmerkelijke en riante twee-onder-een-kapper staat in de rustige buurt Achterveld-Noord in IJsselstein. Het huis is opgeleverd in 1994. Dit huis komt met een vrijstaande houten berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd. Deze twee-onder-een-kapper is in 2019 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als woningbezitter in Achterveld-Noord zit je prima. De woningwaarde in de buurt is net zo snel omhoog gegaan als in heel IJsselstein. Het voorgaande kwartaal zijn er 2 huizen verkocht in Achterveld-Noord. Huizen in Achterveld-Noord zijn rond de 22 dagen op de markt, dus als huizenzoeker moet je snel zijn.
Qua mensen van Achterveld-Noord zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Achterveld-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 580 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Achterveld-Noord wordt gemiddeld met 3% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Leeuwenburg 27187m²-Bekijk koopsom →
Eiteren 126242m² · (55 m² groter)€ 829.000Bekijk koopsom →
Koperwiekweg 6183m² · (4 m² kleiner)€ 635.000Bekijk koopsom →
Hernhutterslaan 26154m² · (33 m² kleiner)€ 439.500Bekijk koopsom →
Scheepsjager 12183m² · (4 m² kleiner)€ 575.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
klant
23 mar. 2021
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Jurre
23 mar. 2021
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!
Cynthia
8 apr. 2021

Ontdek wat Leeuwenburg 27 in IJsselstein écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Leeuwenburg 27? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Leeuwenburg 27, IJsselstein

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Leeuwenburg 27, IJsselstein.
Eiteren 126
3401PV0,52km afstand
Verkoopdatum
1 mrt 2021
Woonoppervlak
242(55 m² groter)
Vraagprijs
€ 829.000·€ 3.425/m²
Koperwiekweg 6
3403ZS0,62km afstand
Verkoopdatum
9 jun 2020
Woonoppervlak
183(4 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 635.000·€ 3.469/m²
Hernhutterslaan 26
3402GZ0,78km afstand
Verkoopdatum
17 jun 2020
Woonoppervlak
154(33 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 439.500·€ 2.853/m²
Scheepsjager 12
3401PH1,04km afstand
Verkoopdatum
25 jun 2020
Woonoppervlak
183(4 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 575.000·€ 3.142/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Leeuwenburg 27
3401HVIJsselstein

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Leeuwenburg 27, 3401HV, IJsselstein

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Leeuwenburg 27, 3401HV, IJsselstein

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Leeuwenburg 27, 3401HV, IJsselstein

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overLeeuwenburg 27.

1994

Bouwjaar

187

Wonen

2

Woonlagen

5

Kamers

118

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Leeuwenburg 27, IJsselstein

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!
B B
5 jan. 2021

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!
Haarlemse Mug
16 jan. 2021

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla
Ruud
15 jan. 2021

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei gegevens over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente gegevens op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze gegevens, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle gegevens die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus nemen via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat een pech! Voor zover wij weten zijn Leeuwenburg 27 niet op de markt. Dat betekent dat je deze twee-onder-een-kapper op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen volgende huis in IJsselstein wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte woningen in Achterveld-Noord die wel op de markt zijn.

  Zodra je de twee-onder-een-kapper van je dromen hebt gevonden, check dan alle gegevens verzameld met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen in Achterveld-Noord, IJsselstein of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen gegevens over het Leeuwenburg 27, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in IJsselstein.

  Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Achterveld-Noord het doet vergeleken met IJsselstein, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Achterveld-Noord, IJsselstein of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Leeuwenburg 27 geeft je de belangrijkste gegevens die makelaars hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle gegevens over deze twee-onder-een-kapper en de trends in de buurt Achterveld-Noord kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de gegevens van Leeuwenburg 27. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Achterveld-Noord, IJsselstein of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Achterveld-Noord
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Achterveld-Noord
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Leeuwenburg 27 (+ € 14,95)
 • Natuurlijk. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Leeuwenburg 27 in IJsselstein.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Achterveld-Noord, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van recent verkochte woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Leeuwenburg 27 in IJsselstein je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor deze twee-onder-een-kapper in IJsselstein.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Leeuwenburg 27, IJsselstein
  • Exacte transactieprijzen van 100+ recent verkochte woningen in Achterveld-Noord
  • Analyse van het biedgedrag in Achterveld-Noord, IJsselstein
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer gegevens over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Leeuwenburg 27 in IJsselstein door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.