Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Nijewei 21.
Nijewei 21
8401AJGorredijk

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
8401AJ, Gorredijk
Type
eengezinswoning
Wonen
101m²
Geschatte waarde
€ 275.000 – € 305.000
Dit fraaie en gezellige vrijstaande huis staat in de landelijke buurt Gorredijk-Centrum in Gorredijk. Het huis is opgeleverd in 1931. Dit huis komt met een vrijstaande houten berging, heeft een schilddak bedekt met pannen en is uitgerust met dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en voorzetramen. Dit vrijstaande huis is in 2020 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Met een huis in Gorredijk-Centrum moet je opletten. De huizenprijs in de buurt is minder snel gestegen dan in heel Gorredijk. Het afgelopen kwartaal zijn er 10 huizen verkocht in Gorredijk-Centrum. Huizen in Gorredijk-Centrum zijn over het algemeen 20 dagen op de markt, dus als huizenjager moet je snel zijn.
Qua inwoners van Gorredijk-Centrum zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Gorredijk-Centrum zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 175 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Gorredijk-Centrum wordt gemiddeld met -5% onderboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Nijewei 21101m²-Bekijk koopsom →
Nijewei 55104m² · (3 m² groter)€ 289.500Bekijk koopsom →
Stationsweg 3687m² · (14 m² kleiner)€ 239.500Bekijk koopsom →
Kerkewal 41123m² · (22 m² groter)€ 265.000Bekijk koopsom →
Hegedyk 4492m² · (9 m² kleiner)€ 325.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
klant
23 mar. 2021
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Jurre
23 mar. 2021
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!
Cynthia
8 apr. 2021

Ontdek wat Nijewei 21 in Gorredijk écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Nijewei 21? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Nijewei 21, Gorredijk

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Nijewei 21, Gorredijk.
Nijewei 55
8401AK0,22km afstand
Verkoopdatum
31 aug 2020
Woonoppervlak
104(3 m² groter)
Vraagprijs
€ 289.500·€ 2.783/m²
Stationsweg 36
8401DR0,77km afstand
Verkoopdatum
29 sep 2020
Woonoppervlak
87(14 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 239.500·€ 2.752/m²
Kerkewal 41
8401CH0,58km afstand
Verkoopdatum
13 okt 2020
Woonoppervlak
123(22 m² groter)
Vraagprijs
€ 265.000·€ 2.154/m²
Hegedyk 44
8401BK1,53km afstand
Verkoopdatum
5 aug 2020
Woonoppervlak
92(9 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 325.000·€ 3.532/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Nijewei 21
8401AJGorredijk

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Nijewei 21, 8401AJ, Gorredijk

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Nijewei 21, 8401AJ, Gorredijk

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Nijewei 21, 8401AJ, Gorredijk

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overNijewei 21.

1935

Bouwjaar

101

Wonen

1

Woonlagen

0

Kamers

130

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Nijewei 21, Gorredijk

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!
B B
5 jan. 2021

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!
Haarlemse Mug
16 jan. 2021

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla
Ruud
15 jan. 2021

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle data die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aanschaffen via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten zijn Nijewei 21 niet op de markt. Dat betekent dat je dit vrijstaande huis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe stekkie in Gorredijk wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte panden in Gorredijk-Centrum die wel op de markt zijn.

  Zodra je het vrijstaande huis van je dromen hebt gevonden, check dan alle data netjes bij elkaar met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen in Gorredijk-Centrum, Gorredijk of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het Nijewei 21, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Gorredijk.

  Als je de precieze data wil weten over hoe Gorredijk-Centrum het doet vergeleken met Gorredijk, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Gorredijk-Centrum, Gorredijk of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Nijewei 21 geeft je de belangrijkste data die experts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle data over dit vrijstaande huis en de trends in de buurt Gorredijk-Centrum kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de data van Nijewei 21. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Gorredijk-Centrum, Gorredijk of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Gorredijk-Centrum
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Gorredijk-Centrum
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Nijewei 21 (+ € 14,95)
 • Ja. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Nijewei 21 in Gorredijk.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Gorredijk-Centrum, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van recent verkochte panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Nijewei 21 in Gorredijk je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit vrijstaande huis in Gorredijk.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Nijewei 21, Gorredijk
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ recent verkochte panden in Gorredijk-Centrum
  • Analyse van het biedgedrag in Gorredijk-Centrum, Gorredijk
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer data over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Nijewei 21 in Gorredijk door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.