Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Noormanstrjitte 38.
Noormanstrjitte 38
9241GTWijnjewoude

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
9241GT, Wijnjewoude
Type
eengezinswoning
Wonen
109m²
Geschatte waarde
€ 219.000 – € 266.000
Vraagprijs
€ 239.000
Deze fraaie en aanzienlijke twee-onder-een-kapper staat in de ruimtelijke buurt Wijnjewoude-Gentiaan in Wijnjewoude. Het huis is opgeleverd in 1979. Dit huis komt met een vrijstaande stenen berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dakisolatie en dubbel glas.
Met een huis in Wijnjewoude-Gentiaan zit je goed. De prijs van een huis in de buurt is sneller gegroeid dan in heel Wijnjewoude. Het afgelopen kwartaal zijn er 2 huizen verkocht in Wijnjewoude-Gentiaan. Huizen in Wijnjewoude-Gentiaan zijn over het algemeen 43 dagen op de markt, dus als huizenjager moet je snel zijn.
Qua inwoners van Wijnjewoude-Gentiaan zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Wijnjewoude-Gentiaan zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 110 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Wijnjewoude-Gentiaan wordt gemiddeld met -1% onderboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Noormanstrjitte 38109m²€ 239.000Bekijk koopsom →
Kraalheide 12127m² · (18 m² groter)€ 234.950Bekijk koopsom →
Bremerheide 1695m² · (14 m² kleiner)€ 239.000Bekijk koopsom →
Gentiaan 21105m² · (4 m² kleiner)€ 242.500Bekijk koopsom →
Loksleane 3120m² · (11 m² groter)€ 285.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Noormanstrjitte 38 in Wijnjewoude écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Noormanstrjitte 38? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Noormanstrjitte 38, Wijnjewoude

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Noormanstrjitte 38, Wijnjewoude.
Kraalheide 12
9241ED0,16km afstand
Verkoopdatum
14 okt 2020
Woonoppervlak
127(18 m² groter)
Vraagprijs
€ 234.950·€ 1.850/m²
Bremerheide 16
9241EJ0,20km afstand
Verkoopdatum
6 aug 2020
Woonoppervlak
95(14 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 239.000·€ 2.515/m²
Gentiaan 21
9241EN0,36km afstand
Verkoopdatum
11 jan 2021
Woonoppervlak
105(4 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 242.500·€ 2.309/m²
Loksleane 3
9241GR0,30km afstand
Verkoopdatum
26 okt 2020
Woonoppervlak
120(11 m² groter)
Vraagprijs
€ 285.000·€ 2.375/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Noormanstrjitte 38
9241GTWijnjewoude

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Noormanstrjitte 38, 9241GT, Wijnjewoude

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Noormanstrjitte 38, 9241GT, Wijnjewoude

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Noormanstrjitte 38, 9241GT, Wijnjewoude

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overNoormanstrjitte 38.

1979

Bouwjaar

109

Wonen

2

Woonlagen

3

Kamers

140

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Noormanstrjitte 38, Wijnjewoude

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle data die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aanschaffen via je account pagina. Lees meer ->

 • Tof! Noormanstrjitte 38 zijn sinds 4 mei 2021 op de markt. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op deze twee-onder-een-kapper. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen nieuwe stekkie in Wijnjewoude kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer data weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van Noormanstrjitte 38, waar je makkelijk alle data kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het Noormanstrjitte 38, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Wijnjewoude.

  Als je de precieze data wil weten over hoe Wijnjewoude-Gentiaan het doet vergeleken met Wijnjewoude, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Wijnjewoude-Gentiaan, Wijnjewoude of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Noormanstrjitte 38 geeft je de belangrijkste data die experts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle data over deze twee-onder-een-kapper en de trends in de buurt Wijnjewoude-Gentiaan kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de data van Noormanstrjitte 38. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Wijnjewoude-Gentiaan, Wijnjewoude of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Wijnjewoude-Gentiaan
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Wijnjewoude-Gentiaan
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Noormanstrjitte 38 (+ € 14,95)
 • Absoluut. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Noormanstrjitte 38 in Wijnjewoude.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Wijnjewoude-Gentiaan, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van recent verkochte panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Noormanstrjitte 38 in Wijnjewoude je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor deze twee-onder-een-kapper in Wijnjewoude.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Noormanstrjitte 38, Wijnjewoude
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ recent verkochte panden in Wijnjewoude-Gentiaan
  • Analyse van het biedgedrag in Wijnjewoude-Gentiaan, Wijnjewoude
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer data over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Noormanstrjitte 38 in Wijnjewoude door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.