Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Plein 15 Augustus 56.
Plein 15 Augustus 56
6708AMWageningen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
6708AM, Wageningen
Type
appartement
Wonen
82m²
Geschatte waarde
€ 296.000 – € 316.000
Dit karakteristieke en aangename appartement staat in de landelijke buurt De Weiden en Boomgaarden in Wageningen. Het huis is opgeleverd in 2007. Dit huis komt met een inpandige berging, heeft een plat dak en is uitgerust met volledige isolatie. Dit appartement is in 2021 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als je woningbezitter wordt in De Weiden en Boomgaarden moet je opletten. De woningprijs in de buurt is minder snel toegenomen dan in heel Wageningen. Het vorige kwartaal zijn er 9 huizen verkocht in De Weiden en Boomgaarden. Huizen in De Weiden en Boomgaarden zijn gemiddeld 26 dagen op de markt, dus als huizenjager moet je snel zijn.
Qua bewoners van De Weiden en Boomgaarden zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in De Weiden en Boomgaarden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 380 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In De Weiden en Boomgaarden wordt gemiddeld met 5% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Plein 15 Augustus 5682m²-Bekijk koopsom →
Bergstraat 4099m² · (17 m² groter)€ 289.000Bekijk koopsom →
Stadsbrink 39190m² · (8 m² groter)€ 225.000Bekijk koopsom →
De Arc 11183m² · (1 m² groter)€ 295.000Bekijk koopsom →
Stadsbrink 34192m² · (10 m² groter)€ 235.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Plein 15 Augustus 56 in Wageningen écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Plein 15 Augustus 56? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Plein 15 Augustus 56, Wageningen

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Plein 15 Augustus 56, Wageningen.
Bergstraat 40
6701AD0,78km afstand
Verkoopdatum
19 okt 2020
Woonoppervlak
99(17 m² groter)
Vraagprijs
€ 289.000·€ 2.919/m²
Stadsbrink 391
6707AD0,73km afstand
Verkoopdatum
20 feb 2021
Woonoppervlak
90(8 m² groter)
Vraagprijs
€ 225.000·€ 2.500/m²
De Arc 111
6702EC0,69km afstand
Verkoopdatum
24 dec 2020
Woonoppervlak
83(1 m² groter)
Vraagprijs
€ 295.000·€ 3.554/m²
Stadsbrink 341
6707AA0,64km afstand
Verkoopdatum
6 jan 2021
Woonoppervlak
92(10 m² groter)
Vraagprijs
€ 235.000·€ 2.554/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Plein 15 Augustus 56
6708AMWageningen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Plein 15 Augustus 56, 6708AM, Wageningen

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Plein 15 Augustus 56, 6708AM, Wageningen

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Plein 15 Augustus 56, 6708AM, Wageningen

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overPlein 15 Augustus 56.

2007

Bouwjaar

82

Wonen

2

Woonlagen

2

Kamers

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Plein 15 Augustus 56, Wageningen

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten zijn Plein 15 Augustus 56 niet op de markt. Dat betekent dat je dit appartement op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe stekkie in Wageningen wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte huizen in De Weiden en Boomgaarden die wel op de markt zijn.

  Zodra je het appartement van je dromen hebt gevonden, check dan alle informatie netjes bij elkaar met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen in De Weiden en Boomgaarden, Wageningen of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het Plein 15 Augustus 56, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Wageningen.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe De Weiden en Boomgaarden het doet vergeleken met Wageningen, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in De Weiden en Boomgaarden, Wageningen of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Plein 15 Augustus 56 geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over dit appartement en de trends in de buurt De Weiden en Boomgaarden kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van Plein 15 Augustus 56. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in De Weiden en Boomgaarden, Wageningen of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in De Weiden en Boomgaarden
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in De Weiden en Boomgaarden
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Plein 15 Augustus 56 (+ € 14,95)
 • Jazeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Plein 15 Augustus 56 in Wageningen.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt De Weiden en Boomgaarden, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Plein 15 Augustus 56 in Wageningen je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit appartement in Wageningen.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Plein 15 Augustus 56, Wageningen
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in De Weiden en Boomgaarden
  • Analyse van het biedgedrag in De Weiden en Boomgaarden, Wageningen
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer informatie over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Plein 15 Augustus 56 in Wageningen door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.